Adventure, dérfor!

Uanset om det er overnatning under den vildeste stjernehimmel eller mountainbike ud i bjergenes utæmmede natur, så giver adventure en følelse af, at du har taget livet i dine egne hænder. Når du går ud i eventyret mærker du en fornemmelse af kontrol og frihed i dit eget liv. Som mennesker har vi en tendens til at skabe mønstre i vores hverdag, for at livet skal blive lidt nemmere. På Aventuresport går vi modsat og giver livet mere værdi ved at give dig oplevelser, eventyr og minder for livet!

Fuld fart på - glæd dig til at blive udfordret

På Adventuresport linjen kommer vi ud i den friske luft og leger i den fantastiske natur vi bor i. Du kommer til at stifte bekendtskab med mange forskellige grene af både adventure og sport generelt. Som en del af linjen vil du blive undervist i sportsmassage og fysiologi, du får en større indsigt i din krop, og hvordan du passer på den. Linjen fokuserer på at øge dine egenfærdigheder i en række sportsgrene og giver dig en indsigt i, hvordan du anvender dem i et team. Som afslutning på forløbet begiver du dig ud på et Adventure Race med resten af linjen, for at fejre den bedste måned for jeres liv

I Alperne er der mange muligheder og når du kommer hjem vil du have haft muligheden for at opleve:

• River Rafting i gummibåd eller kajak

• Bjergklatring i 2000m højde

• Via ferrata, som er klatring langs bjergsider

• Mountainbike fra toppen af Alperne

• Ægte Tour de France med landevejscykling

• Trailrunning

• Bjergsø svømning, vi lover dig vandet er iskoldt

• Bade i vandfald

• Svømning i udendørs svømmepool

• Styrketræning

• Sportsmassage og fysiologi

• Teambuilding og teamudvikling

• Løbestilsanalyse og træningsplanlægning

• Friluftsliv, overnatning udendørs i telt med mad og bål

• Afsluttende Adventure Race, hvor alle dine kompetencer kommer i spil over mange timer

Derudover er der mulighed for selv at tage på tur, hvor du kan paraglide, stå på sommerski, canyoning i smalle bjergkløfter og meget mere.

Alperne er enestående i deres udformning og måden, hvorpå de rejser sig op fra jorden og tårner sig op over landet.

Adventuresport elev Jonas |  Alpehøjskolen |  Sommerhøjskole i udlandet

Jonas

4 uger der vil være med dig resten af dit liv. Din værktøjskasse bliver fyldt med værktøjer til at løse de udfordringer du måtte møde de næste mange år!

Adventuresport elev Johannes |  Alpehøjskolen |  Sommerhøjskole i udlandet

Johannes

“Fantastisk oplevelse! Jeg har haft en uforglemmelig sommer i selskab med de skønneste mennesker - Ses til reunion!”

Forløb

Fokus på denne linie er oplevelse og indlevelse. Med Adventuresport som linje møder du mange sportsgrene og du får mulighed for at præge dit eget ophold. Der er mange muligheder for at udfolde sig i Alperne og kun fantasien sætter grænsen. Hele linjen bygger op omkring dét, at fungere sammen i et team, og sætter vores forskelligheder på spil.

Da daglig bevægelse er et fast element på linien bør du kunne løbe og cykle i dine daglige aktiviteter for at få mest ud af opholdet. Undervisningen vil være præget af alsidighed og differentieret tilgang som gør, at alle kan være med. Dog anbefaler vi, at du kan løbe 5 km uden problemer.

Udover linjens undervisning vil du også have valgfag og fællesfag med de andre elever. Dertil kommer personlige udviklingssamtaler, hvor du sætter fokus på, hvad du skal med dit liv i sparring med en af de ansatte på Alpehøjskolen.

Adventuresport er UDSOLGT til sommerhøjskolen i 2019. Du kan nu skrive dig på venteliste til at komme på Adventuresport til sommeren 2019 eller tilmelde dig til linjen i 2020.

Sommerhøjskole for unge i udlandet | Adventuresport skema