IMG_7277.JPG

Mærk livet og giv plads til dine drømme og ambitioner; Vi skaber rammerne og du fylder dem ud!

Alpehøjskolen er en sommerhøjskole for unge mellem 18-30 år, der ønsker mere end en oplevelse. Vi er den bedste måned for dit liv, da vi brænder for udvikling gennem oplevelser, eventyr, refleksioner og menneskemøder.

Vi har 3 linjer - vælg mellem følgende:

Sport & Adventure

Bliv udfordret på nye måder

SERVICE Management

Verden har brug for stærke ledere

IMG_6576.JPG

Yoga & Selvudvikling

Fleksibilitet i krop og sind

IMG_7323.JPG

Få den bedste måned for dit liv - Brug din sommerferie på Alpehøjskolen!

Vi tager livet alvorligt på den fede måde og skaber fantastiske og unikke oplevelser samtidig med, at vores elever oplever personlig, social, faglig og fysisk udvikling. Livet skal fyldes med liv og sjov og hos os oplever du et ophold med fokus på mennesker, fællesskab og eventyr, hvor vi har en legende tilgang til undervisningen, hverdagen og hinanden.

Lær dig selv bedre at kende • Styrk dit selvværd og din selvtillid • Skab venskaber for livet • Udvid dine grænser

ELEV UDTALELSER 2018

ELEV UDTALELSER 2019

SE ANMELDELSER HOS GOOGLE

SE ANMELDELSER HOS FACEBOOK

SE ANMELDELSER HOS STUDENTUM

BLIV INSPIRERET på Instagram

Livet på højskole

Når du tilmelder dig Alpehøjskolen følger der en livsstil med sig. Vi er en unik oplevelse med fokus på udvikling og læring. Højskole sætter sig i dig og du oplever, at du vil være blevet et stærkere, skarpere og mere selvbevidst menneske når du vender hjem.

Læs meget mere om Alpehøjskolen her.

Valg af linje

Gennem opholdet følger du 1 linje overordnet: Sport & Adventure, Service Management eller Yoga & Selvudvikling.
Derudover har vi løbende valgfag og fællesfaget Det gælder livet.

Læs mere om forløbet her.