HINTERGLEMM 2019

SE HVAD ELEVERNE SIGER OM ØSTRIG OPHOLDET.

H%C3%B8jskole+i+udlandet+1+m%C3%A5ned+%7C+Brug+din+sommerferie+p%C3%A5+h%C3%B8jskole+i+alperne+%7C++Alpeh%C3%B8jskolen+-+Den+bedste+m%C3%A5ned+FOR+dit+liv

ALPE D’HUEZ 2018

SE HVAD ELEVERNE SIGER OM FRANKRIG OPHOLDET.

En måned i Alpe D’Huez over sommeren med Alpehøjskolen, gjorde min sommerferie til en af de bedste! Fed undervisning, inspirerede undervisere og et fantastisk hold af elever som hurtigt blev gode venner. Jeg ser tilbage på en måned der har udviklet mig og presset mig, men ikke mindst givet mig minder for livet.
— Josefine, Adventuresport 2018
I sommerferien 2018 var jeg på Alpehøjskolen på Service Management Linjen. Alpehøjskolen kan ikke anmeldes med stjerner, tal eller fine ord, for den sprænger alle skalaer og ord er ikke beskrivende nok.

Et ophold på Alpehøjskolen har blandt andet givet mig venner for livet, tid til at reflektere over mig selv og mit liv, lysten og modet til at gå ud og udleve mine drømme og givet mig de fedeste oplevelser i Alperne som riverrafting, cykling, vandring og klatring.

Alt dette er muligt, fordi højskolen har kompetente, inspirerende og engagerede undervisere, som skaber et rum til personlig udvikling i et meningsfuldt fællesskab blandt 24 højskoleelever på kun én måned. Tag afsted på Alpehøjskolen, og giv dig selv den bedste måned for dit liv!
— Emilie, Service Management 2018
Jeg var i sommeren 2018 af sted på Alpehøjskolen på selvudvikling og yogalinjen. Det var en af de mest intense, lærerige og givende oplevelser jeg nogensinde har haft. Forstanderen Jakob og de primære undervisere Rasmus, Hakon og Leas evner til at sætte rammerne for en gruppe unge menneskers højskole er noget af det mest imponerende jeg har set/oplevet. Jeg har brugt titusindvis af kroner på seminarer, workshops, kursuser, mentoring, coaching, bøger osv, men ingen af de ting har givet så stor selvindsigt som mit højskoleophold på Alpehøjskolen.

Jeg vil gerne anerkende Jakob og Rasmus for at have stablet Alpehøjskolen på benene. Tak! Hvis du sidder og overvejer om et højskoleophold på Alpehøjskolen er noget for dig, så kan jeg uden at overdrive sige, DET ER DET! Du kommer til at lære så meget om dig selv og få nogle uforglemmelige oplevelser. Du kommer ikke til at fortryde det et sekund.
— Emil, Yoga & Selvudvikling 2018

UDTALELSER FRA VORES GUIDERELATEREDE KURSER

(RELEVANT FOR DIG MED INTERESSE I VORES JOBGARANTI)

Sommerhøjskole med outdoor |  1 måned i sommerferien |  Cykling, udfordringer, outdoor, friluftsliv, yoga, meditation, løb, projektledelse og meget mere
Højskole i udlandet 1 måned | Brug din sommerferie på højskole i alperne |  Fællesskab, leg, læring og udvikling
image1.jpeg
Højskoleophold i sommerferien | 1 måned i Alperne med Yoga & Selvudvikling, Service Management eller Adventuresport - Vi leger os til læring!
IMG_0046.JPG
Yoga og meditation på sommerhøjskole med Alpehøjskolen |  1 måned i Alperne i sommerferien
Sommerhøjskolens sidste dag med farvelkrammer |  1 måned i Alperne med sommerhøjskole for unge mellem 18 og 30 år
Højskole i udlandet giver mulighed for at prøve nyt, udfordre og fællesskab |  Sommerhøjskole i Alperne med Alpehøjskolen | En højskole for unge mellem 18-30 år