VORES TOP 10 CITATER FOR AT SKABE DET FEDE LIV

Citater til et godt liv | Positiv livsindstilling | Få et fantastisk mindset

Der er ingen af os, som tror på magi, selvom vi alle prøver at lede efter den hurtige løsning som f.eks. slankekurer og den perfekte krop. I den hårde kamp om at nå sine mål oplever vi, at det er rart at have nogle citater, som kan fastholde vores retning i livet 🌈 💙 Her kommer vores top 10 citater, som vi bruger i en travl hverdag:

Top 10 citater vi bruger i Alpehøjskolen lige nu

10. “Hver gang du bruger penge, lægger du en stemme for, hvilken verden du gerne vil leve i” ― Anna Lappé
Vi forstår, at vi påvirker vores omgivelser ud fra, hvad vi gør og ikke gør. Hvad end det er brugen af penge, hvad vi siger eller gennem vores handlinger. Det er op til hver enkelt af os at definere den verden, vi gerne vil leve i og dermed leve op til det. Hvis vi gerne vil ændre måden, vi snakker sammen, så starter det med os selv; at vi er rollemodeller for, hvordan vores verden skal se ud. Det er svært, og nogle gange træder vi ved siden af, men så prøver vi igen. Og igen. Og...

De bedste citater | Få et fedt liv med 10 stærke citater

9. "I jagten på succes er indstilling vigtigere end evner” ― Walter Scott
Uanset, hvor gode vi tror vi er, vil det altid være vores indstilling, som bestemmer vores resultat. Vi kan have talenterne til at blive verdensmester, men har vi ikke mindsettet til at møde op og træffe vores egne valg, vil vi aldrig nå vores drømme. Hver eneste dag prøver vi at løfte hinanden og møde udfordringer med oprejst pande, og det lykkedes ofte, fordi vi har trænet det i lang tid.

8. “Succes er en proces, ikke en destination. At gøre noget er vigtigere end det mulige resultatet" ― Arthur Ashe
Vores håb og drømme sker ikke over natten. Vi forstår, at dét vi drømmer om i vores liv tager tid, og vi skal kæmpe for det, omend vi snakker kærlighed, økonomisk uafhængighed eller skabelsen af vores drømme højskole. Hver eneste dag handler det om at gøre noget og ikke det hele. Har du prøvet at have en lang to-do liste og blive træt bare af synet af den? Næste gang, så prøv at fokusere på 1 ting og gør' den. Bagefter så tager du en mere og så videre.

Citater der gør en forskel for dig | Alpehøjskolens 10 bedste citater

7. "Mod er, når du er skræmt til døde og vælger at gøre det alligevel" ― John Wayne
Hr. Wayne var en cowboyder og det rigtige citat fortæller, at du skal sadle op på hesten, men ingen af os i Alpehøjskolen rider. Der er mange ting, som skræmmer os, og vi vælger at lade mod styre vores liv fremfor frygt. Mod er for os både at turde stille sig op og sige sin mening samt turde sætte sig ned, tie stille og lytte til andre. Mod er, når vi frygter tingene ikke virker og fokusere på det, som kan gå godt. Mod er, når jeg har en knude i maven, når jeg skal snakke foran nogle vigtige mennesker, og gør det, fordi jeg ved det er vigtigt for min udvikling og resultater!

6. "Hvad end du tror du kan eller ikke kan, så har du sikkert ret" ― Henry Ford
Din opmærksomhed flyttes til det, du fokuserer på. Tænk på en lyserød hammer, som hænger i en lyskæde fra loftet i et hønsebur. Hvad tænkte du på? På samme måde fungerer det med din opmærksomhed; fortæl dig selv du kan, og du vil tro på det. Din hjerne kan kun fokusere på 1 ting af gangen, og du bestemmer selv, om det skal være positivt eller negativt.

5. "Hvis du vil skynde dig, gå alene. Hvis du vil langt, gå sammen." ― Afrikansk ordsprog
I Alpehøjskolen er vi fuldt bevidste om at for at få det bedste resultat, spare tid og have det sjovere, skal vi have mennesker omkring os og arbejde sammen. Vi ved, at vi kan skabe magi sammen, som ingen af os kunne have skabt alene. På en dårlig dag kan vi have en tendens til at undgå hinanden; det har vi en aftale om, at mærker vi den energi, skal vi sige det højt og bruge hinanden. 

Citater til et liv med nærvær, leg, læring, udvikling og fællesskab | Alpehøjskolens 10 bedste citater

4. Dont just do something, stand there" ― John Green
I en travl hverdag kan vi have mange ting, vi gerne vil nå og mister nogle gange overblikket. Kender du det? Det her citat virker bedst på engelsk, da det er et ordspil på det velkendte "dont just stand there, do something" i tilfælde af ildebrand eller lignende. Ro på, stop op, mærk efter og respondér på det, du mærker. Vi prøver at slippe ud af det loop, som kontinuerligt skubber os i retning mod reaktion fremfor ageren og respondering på stimuleringerne omkring os. For os hjælper det med at huske på, at nogle gange har vi brug for bare at mødes som mennesker, hygge og fortælle om vores problem, uden det skal løses.

3. Gør det bedste du kan lige nu. Så, når du ved bedre, vær bedre. ― Maya Angelou
Det du gør lige nu, i dette øjeblik, gør du, fordi din hjerne er skruet sammen, som den er. I næste øjeblik kan det være, du gør noget anderledes, men det er fordi du har lært noget nyt. Fortrydelse er gift i vores krop, og vi tror ikke på, at vi kan fortryde noget. Det du gjorde i dét øjeblik, gjorde du, fordi det var det bedste, du kunne gøre i det øjeblik.

2. Bare 1 lille positiv tanke om morgenen kan ændre hele din dag." ― Dalai Lama
Nogle dage rammer vi den ikke. Nogle dage bliver fokus bare lagt på det negative, på det som ikke virker. Og det er okay. Så længe vi kan blive bevidste om, at vi ikke er vores bedste jeg. Vi har lært, at der skabes muligheder i positive tanker. Dagen bliver lidt bedre, hvis vi starter med en optimistisk tanke og noget, vi er taknemmelige for. Så begynder dagen at rulle, og det er nemmere at fastholde de gode tanker og den gode energi.

1. "We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit." ― Aristotle
I Alpehøjskolen kræver vi høje mål for hinanden. Vi mener, at fordi vi har gjort det godt 1 dag, så forpligter det til at gøre det godt igen dagen efter fremfor at slappe af i 14 dage og leve på tidligere succeser. Vi jagter resultaterne og har det sjovt, imens vi performer på et højt niveau, hver gang!

Citater til inspiration | Lev lykkeligt

De 2 ekstra

Vi ved godt vi skrev en samling på de 10 bedste citater, men vi har 2 mere. De står lidt udenfor vores samling, mest af alt, fordi de er længere end 1 sætning. De hjælper os til at modarbejde janteloven herhjemme i Danmark. Underspiller du også dig selv i troen om, at verden derfor bliver et bedre sted? På Alpehøjskolen skaber vi et fællesskab, hvor du kan udfolde dit lys og skinne igennem med de talenter du har med lige præcis dét, som du er god til!

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, 'Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?' Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. It's not just in some of us; it's in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.” ― Marianne Williamson

"Some of the most brilliant, creative people I know did not do well at school. Many of them didn’t really discover what they could do—and who they really were—until they’d left school and recovered from their education." ― Sir Ken Robbinson

Skal du med os til sommer og finde din egen vej i livet?

- Skrevet af Rasmus Carlo Fabricius

Højskole i udlandet | Sommerhøjskole i bjergene i Alperne | Ta' med på højskoleophold for unge mennesker
AlpehøjskolenComment