5 gode grunde til at tage på Alpehøjskolen

1. Den bedste måned for dit liv

Ta' på højskole i dit sabbatår |  Højskolepause midt i studiet |  Brug 4 uger på højskole i udlandet i Alperne |  Bliv klogere på dig selv, mærk fællesskabet og dyrk dit linjefag

Det er ikke en stavefejl, når vi siger 'Den bedste måned for dit liv' fremfor 'Den bedste måned i dit liv'. På Alpehøjskolen bliver der sat fokus på dit menneskelige potentiale, og du vil få erfaringer og refleksioner med dig hjem, som vil have betydning for resten af dit liv. Vi sætter rammerne, og du fylder dem ud - vi lover dig en platform, hvor du kan udvikle dig personligt, socialt, fysisk og fagligt i et nysgerrigt og sjovt læringsmiljø.

Vi tror på, at vi skal blive til nogen fremfor noget. I løbet af opholdet vil du lære dig selv bedre at kende, og du vil blive mere selvsikker og øge dit selvværd. 


2. Få nye venner for livet

Sommerhøjskole giver venner for livet | Få relationer fyldt med mening |  4 ugers højskoleophold i Alperne

Der sker noget helt unikt, når mennesker mødes med de samme intentioner. Alle højskoler er forskellige, og på Alpehøjskolen sætter vi fællesskabet som en prioritet. Dermed er du som ny elev sikker på, at dine nye venner også ønsker, at få venner for livet. Du vil indgå i tætte relationer, hvor undervisningen kommer til at give jer et stærkt fællesskab allerede fra dag 1. I vil grine, lege, lære, græde, træne og spise sammen. I vil løfte hinanden, når det bliver hårdt og møde hinanden i fantastiske oplevelser. Glæd dig til at få venner for livet!


3. Bliv mere selvstændig

Rejs 4 uger på sommerhøjskole | Brug dit sabbatår på højskole i udlandet | Ta' 4 uger med Alpehøjskolen ud i den fantastiske natur

Har du FOMO (fear of missing out) og svært ved at træffe dine egne valg?

Vi skaber et fællesskab, hvor vi mødes som mennesker, og hvor vi tør at være sårbare sammen. Herigennem vil du lære at blive mere tålmodig med andre, mindre dømmende og mere rummelig for at gøre dig mere optimistisk, udadvendt og glad.

Dine undervisere skaber et rum for nysgerrighed, refleksion og drømmeskabelse. Du møder dagligt et fællesskab, hvor vi sammen interesserer os for hinanden og oprigtigt undersøger, hvad vi hver især har ambitioner om. Når du er færdig på Alpehøjskolen, vil du stå skarpere i forhold til dine egne ønsker og mål, og du vil være mere afklaret på, om og hvad du skal læse eller om du skal tage et friår mere.


4. Slip livet løs

Vi tror på, at livet skal være sjovt og meningsfyldt. Alt, som sker på højskolen vil have fokus på dette, og din hverdag vil være præget af relationer, hvor vi har det sjovt sammen og kan have dybe samtaler på tværs af baggrund. 

Dit livsgrundlag bliver større gennem dit højskoleophold, og vi vil sammen undersøge spørgsmål som hvem er jeg, hvad vil jeg, hvad vil det sige at være voksen, hvorfor er de andre som de er, er jeg okay og hvad vil jeg med mit liv.

Det er i mødet med andres synspunkter og erfaringer, at du får en dybere forståelse af, hvem du er, og den sammenhæng du lever i. Det er mangfoldigheden, som gør et højskoleophold til et helt unikt eventyr. Vi skaber rammerne for, at du kan brænde igennem og skabe det liv, du vil med dem, du vil!


5. Kom ud af hamsterhjulet

Sommerhøjskole for unge i Alperne |  4 ugers højskoleophold |  Yoga & Selvudvikling |  Service Management |  Service Management

Når vi bevæger os ud af vores dagligdag og ser livet fra en ny vinkel, åbner vi muligheden for at se vores liv udefra. Intensive perioder væk fra det kendte derhjemme, skaber en passende forstyrrelse til at bryde med vores vaner og fastlåste mønstre. På højskolen møder du ligesindede med samme ønske som dig, og derved kan du spejle dig i dem omkring dig samtidig med, at du stifter bekendtskab med en ny kultur, nye mennesker og et spændende landskab. 

Mødet med nye kulturer giver dig et bredere perspektiv på livet og hjælper dig til at forstå verdenen i en større sammenhæng. Verdenen venter på dig, og vi giver dig det første skub til, at du kan kalde dig en global verdensborger


Skal du med til sommer?

AlpehøjskolenComment