Hvorfor er højskole i udlandet fantastisk?

1. Fællesskabet!

Fra første dag på højskole er der fokus på at skabe et unikt sammenhold. Mange af vores tidligere elever nævner, hvor ufatteligt hurtigt det gik for, at alle i gruppen følte sig tæt forbundet. Forskellen på grupperejse og højskolerejse mærkes tydeligt i rollen, som den ansvarlige tager. På Alpehøjskolen vægter fællesskabet højere end noget andet for at skabe et rum af samvær, nærvær og respekt. Når dette er skabt, vil læring og oplevelser blive meget stærkere og nemmere at fastholde. På højskole får du venner for livet fra dag 1!

Højskole i sommerferien | Ta' på højskole i udlandet i Alperne | Bliv en del af fællesskabet

 

2. Udviklingen!

Vi vover at påstå, at når du vender hjem fra din rejse, vil du stå stærkere, have mere selvtillid og større selvværd. Tager du afsted på den rigtige højskole, vil du opleve at værdier som frihed, fællesskab og udvikling fremstår stærkt. Herigennem vil du blive kærligt udfordret og i løbet af din rejse, vil du udvikle dig personligt, fagligt, fysisk og socialt. Du vil få nye indsigter i, hvordan vi, som mennesker, forstår verdenen forskelligt, og du vil efter et højskoleophold få større tiltro til dig selv. Med støtten fra dine topmotiverede undervisere, vil du tro mere på dig selv og blive bedre til at acceptere dig selv.

Personlig udvikling på sommerhøjskole | Bliv en stærkere udgave af dig |  1 måned i Alperne

 

3. Eventyret!

Når du forlader Danmark venter verdenen. Der er mennesker som gør det anderledes end herhjemme, det er en anden temperatur, naturen byder på noget andet og der er en anden energi omkring dig. Fra bunden af bjerget med actionstemning til toppen af bjerget med en afslappet tilgang skifter humøret tydelig karaktér afhængig af, hvor du befinder dig. Det er i disse menneskemøder dit eventyr skabes, omend du hopper ud fra et fly med sneklædte bjergtoppe i baggrunden eller sidder ved den lokale bager og snakker fransklish (fransk og engelsk) med de lokale. Eventyret starter, så snart du står i lufthaven, hver gang du står ud af din seng, i hvert eneste menneskemøde og hver gang du trækker den friske bjergluft ind i din meditation eller på bjergbestigning!

Sommerhøjskole eventyr i lange baner |  Sommerhøjskole i 4 uger |  Vandring i Alperne med Alpehøjskolen

 

4. Alt er planlagt!

På højskole i udlandet kan du forvente, at der er opbygget et program fra tidligere erfaringer, som giver dig den bedste læring. På Alpehøjskolen fylder undervisningen dine hverdage fra morgen til sen eftermiddag, hvor du udvikler dig med dine nye venner og samtidig får oplevelser dagligt, du kan skrive hjem om. Om aftenen er der plads til aktiviteter og hygge med dine højskolekammerater. Weekenderne giver plads til at udforske på egen hånd, og der er massere af muligheder at tage fat i!

Rejs i sabbatår på højskole i udlandet |  4 ugers sommerhøjskole i Alperne |  Yoga & Selvudvikling, Adventuresport og Service Management |  Vi nyder naturen

 

5. Ro i maven!

Du kan forvente, at dine undervisere og højskoleleder har rejst før og kender landet, du har valgt at rejse til. Du kan være sikker på, at dine undervisere og højskoleleder er voksne mennesker, som kan tage styring og sikre de fantastiske rammer, som kendetegner Alpehøjskolen. Alle spørgsmål du kan have vil de have svar på, og de sørger for, at sikkerheden er på plads, hvad enten du rejser gennem landet eller benytter lokale instruktører, så vil de tage alle forholdsregler. Er det din første rejse alene, vil det være et perfekt skridt, hvor du kan udfordre dig på netop det niveau, du gerne vil og tage det ansvar du er klar til. Det kan du skrive hjem til mor og far!

Sommerhøjskole i bjergene |  4 ugers sommerhøjskole i Alperne |  Fællesskab, udvikling, læring og leg er i fokus

Skal du med til sommer?

AlpehøjskolenComment