Casper

Casper Dalgaard
Jeg har flere gange været så heldig at komme under vingerne på underviserne og menneskerne bag Alpehøjskolen, og jeg var også med på sommerhøjskolen i Alperne 2018.

Jeg tog afsted med høje forventninger til mit ophold, og jeg kan kun sige de blev indfriet alle sammen plus mere til, at være i hænderne på de utrolig kompetente og inspirerende undervisere er så lærerigt og givende. Den måde eleverne bliver inddraget i undervisningen giver så utrolig meget til alle deltagere, det er ikke bare en fiktiv person man forholder sig til, men en selv og sine højskolekammerater som er i fokus og byder ind, det får undervisningen til at printe sig fast på nethinden og giver styrken til at tage det i brug når du står i det virkelige liv.

Det Alpehøjskolen har givet mig, udover en fed måned i Alperne med kanon fællesskab, smukke naturoplevelser, og adrenalin kick, er også værktøjer og viden som kan bruges både professionelt i mit arbejdsliv og i mit eget liv på godt og ondt, så jeg nu har styrken og modet til at udleve mine drømme og være den bedste version af mig selv, for mig selv og alle omkring mig. Jeg giver garanti for personlig udvikling og selvindsigt der sprænger skalaen!!

Så hvis du er tvivl om det her er noget for dig, kan jeg kun sige at noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, har været at tage på Alpehøjskolen det kan det også blive for dig… TA’ AFSTED!
— Casper / Elev 2018