Emilie

Emilie Petersen
I sommerferien 2018 var jeg på Alpehøjskolen på Service Management Linjen. Alpehøjskolen kan ikke anmeldes med stjerner, tal eller fine ord, for den sprænger alle skalaer og ord er ikke beskrivende nok.

Et ophold på Alpehøjskolen har blandt andet givet mig venner for livet, tid til at reflektere over mig selv og mit liv, lysten og modet til at gå ud og udleve mine drømme og givet mig de fedeste oplevelser i Alperne som riverrafting, cykling, vandring og klatring.
Alt dette er muligt, fordi højskolen har kompetente, inspirerende og engagerede undervisere, som skaber et rum til personlig udvikling i et meningsfuldt fællesskab blandt 24 højskoleelever på kun én måned. Tag afsted på Alpehøjskolen, og giv dig selv den bedste måned for dit liv!
— Emilie / Elev 2018