Læs forældrenes indtryk her

Opholdet på Alpehøjskolen gav vores datter fornyet energi, en bedre forståelse af sig selv som menneske, masser af mod på livet og en masse nye gode venner.

Som forældre har jeg en oplevelse af, at Alpehøjskolen møder de unge mennesker i øjenhøjde, og hjælper dem med en masse værktøjer til at håndtere de mange muligheder og udfordringer, som de har i det sårbare unge liv. Det er tydeligt for mig at se at Alpehøjskolen forbinder de gode værdier fra de danske højskole traditioner med et moderne setup af oplevelser, læring og udfordringer, som matcher de unge i dag. De unge lærer at bryde grænser og blive endnu bedre til at håndtere modstand, som oftest kommer fra dem selv.

På Alpehøjskolen har min datter fundet en endnu bedre tro på sig selv og vigtigst af alt, at være ærlig overfor sig selv og hendes omgivelser.

Jeg kan anbefale andre forældre at sende deres sønner og døtre afsted på den bedste måned for deres liv med Alpehøjskolen.
— Carsten, 2018

Sommerhøjskole i Alperne med Alpehøjskolen |  1 måned med undervisning i Adventuresport, Yoga & Selvudvikling eller Service Management

Er du forælder eller har på anden vis relation til en af vores elever og ønsker du at hjælpe andre på vej med en vigtig beslutning? Så er du hjertens velkommen til at fortælle os om dit indtryk af Alpehøjskolens indflydelse.
Skriv til os på hej@alpehojskolen.dk eller ved at sende os en direkte besked herfra. Tak fordi du deler med os!

Sommerhøjskolens afslapningsområde uden for |  1 måneds sommerhøjskole ophold i Alperne for unge mellem 18-30 år
Højskole med Alpehøjskolen rummer så meget