Katja Høpfner

Guidekurset var helt fantastisk. Både alle menneskerne omkring mig, men også måden kurset var sat sammen på! En kæmpe ros til instruktører og teamledere for et kursus, som var planlagt til UG. Det var var virkelig over alle forventninger.

Det er helt utroligt hvordan disse dage med mennesker man aldrig har mødt før samt få timers søvn, kan efterlade en med så meget energi og overskud. Jeg kom hjem med en følelse af, at jeg manglede noget. Jeg savnede allerede alle de mange glade mennesker omkring mig og alt den energi som vi gav til hinanden. Jeg føler allerede at vi alle har fået et utroligt stærkt sammenhold!

Et af de værktøjer som har gjort stort indtryk på mig er DISC, fordi det er så let anvendeligt og lige til. Det er med til, at gøre mig meget mere bevist om hvilken person, jeg har med at gøre og hvordan jeg skal takle/forholde mig til denne person. En anden ting som også gjorde indtryk på mig, var det med at befinde sig i udviklingszonen. Efter teambuildingsturen har jeg mange gange været i en situationen på jobbet, hvor jeg ikke følte mig 100% tryg. Men jeg valgte, at være en kriger og huskede mig selv på, hvor lærerigt det er, at befinde sig i udviklingszonen og hvor godt det føles bagefter, når man har klaret sin udfordring/opgave.

Sidst men ikke mindst, så glæder jeg mig helt ekstremt til snart, at se jer alle igen i Val T og til den kommende sæson!!
— KATJA HØPFNER, SKIGUIDE NORTLANDER SKITOURS, ST. ANTON 2016/2017