Matilda Rahkolin

Wooow. Hvilket kursus i Skibelund! Jeg er helt varm i kroppen af at vide jeg skal arbejde med så fantastiske mennesker, både tidligere og nye kollegaer. Så fedt!!!

Det jeg tager med mig fra kurset er al den energi fra alle sammen. Hvordan vi hjælper hinanden til hele tiden at sprede positivitet og glæde for at spille hinanden bedre.

Jeg tænker specielt tilbage på den dag, hvor vi var igang med forløbet og jeg havde arbejdet meget hjemmefra. Det havde været en intensiv start og jeg var SÅ træt. Min hjerne ville bare sig tak og farvel og mit humør svingede fra glad til træt på 2 sekunder. Underskud på søvn var altså et faktum MEN (!!!) det lod mig ikke påvirke takket være alle mine elskede teamledere og guider. Jeg lavede fejl og min egen præstation var ikke optimal men det var okay. “Her har du en kage – spis noget sukker!” Jeg ser du behøver et kram”, “Jeg henter lidt kaffe til dig”. DET ER FANME KÆRLIGHED!

Hvordan kan vi spille hinanden bedre, både herhjemme og på destinationen? Og hvordan kan vi selv fortælle til vores kollegaer, venner og familie, at nu behøver jeg altså din hjælp?

Hvilke værktøj kan jeg inkorporere og hvordan er DiSC anvendelsesbart? Jeg har så meget jeg tager med mig og skal tænke reflektere over.

Jeg runder af med et lille citat jeg selv synes runder guidekurset af: “Smil, så smiler verden tilbage”.
— MATILDA RAHKOLIN, SKIGUIDE ROLLIN'SNOW, VAL THORENS 2016/2017