Nanna Brandt Rishave

Teambuildingen for mig var rigtig god både ift. vort sammenhold og individuelt. Jeg har tænkt meget på DISC ift. mig selv om hvordan jeg er som person, mine styrker og få en forståelse for mine reaktionsmønstre. Det tænker jeg meget på, på mit nuværende job og jeg begynder også at tænke over deres DISC farve. Det gavner meget i teams til at spille hinanden bedre, som vi lærte på kurset. Vores samarbejde blev bedre, da vi lyttede mere på hinanden. Også det at anerkende hinanden – det vil jeg gerne blive bedre til. 

Glæden og energien ved dansene har jeg taget med mig. Dem danser jeg stort set hver morgen, inden jag tager på jobbet. Det giver en god energi og lyst til dagen. Jag får et stort smil også. De andre værktøjer er gode at huske men de ligger i mig allerede, specielt at se lyst på tingene men jeg tænker også over min adfærd lidt mere end jeg ellers havde gjort.

Det guidekurset gav mig mest var gå-på-modet til jobbet som guide. Før var jeg faktisk lidt i tvivl, om jeg var klar til at komme afsted; men pga. kurset med allesammen er jeg ikke i tvivl mere. Vorr fællesskab som kom så hurtigt, lysten til at komme i udviklingszonen og selve jobbet. Jeg er klar og vi er ”simply the best” allesammen!
— NANNA BRANDT RISHAVE, SKIGUIDE NORTLANDER SKITOURS, SAUZE D'OULX 2016/2017