Nelly Eckegren

Hvordan i verden skal jeg kunne sammenfatte dette kursus i en refleksion?

Flere dage efter vi havde forladt Skibelund sprang jeg rundt omkring og fortalte mine venner og familie ALT vi lærte og tog del i. Jeg havde stadig en utrolig energi og snakkede udførligt om de forskellige zoner, om DiSC og om, hvor vigtigt det er at smile og grine!

Efterfølgende har jeg mærket hvordan jeg læser mine omgivelser; Er personen blå eller gul? Er denne kinestetisk eller visuel? Hvordan kan jeg bruge det jeg har lært i denne situation og i forhold til mig selv? Og frem for alt, hvad kan jeg gøre for vores kommunikation bliver så god som muligt og stoler på hinanden?

Det jeg først og fremmest tager med mig er det individuelle ansvar for at gøre kollektivet gode. Det vigtigste i dette ansvar er at grine, at man tager konflikter direkte og at man får selvindsigt for at forstå sine egne mønstre. Alt for at kunne løfte hinanden og få tillid til hinanden.

Til sidst, tusind tak for et fantastisk kursus! Nu er jeg så klar til Val Thorens og sæsonen med alle mine skønne kollegaer og nye venner!
— NELLY ECKEGREN, SKIGUIDE NORTLANDER SKITOURS, ST. ANTON 2016/2017