Sommerhøjskole 2020

• 80 timers undervisning

• Diplom og udtalelse

• Danske undervisere

• Branchens bedste undervisere, der vil inspirere dig gennem hele forløbet

• Personlige samtaler

• Venner for livet

• Den bedste måned for dit liv

Vigtig information

Ved din tilmelding vælger du blandt følgende 3 linjer, som du vil følge hele opholdet: Service Management, Yoga & Selvudvikling eller Adventuresport.
Er du ikke helt afklaret så skriv det i kommentarfeltet ved tilmelding og vi løser det fremadrettet.

Du kan få opdateringer på opholdet ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev her.

Bemærk; det er obligatorisk at have en rejseforsikring, når du går på Alpehøjskolen.

Sommerhøjskole

Pris: 24.995,-

Early bird pris: 22.995,-
Tilmeld dig senest 1. Februar 2020

Pladser: 40*

*Først til mølle. Bemærk; Vores ophold i 2018 og 2019 blev udsolgt.

24957041_10154862054362172_56375234_o.png

Sommerhøjskole for unge i udlandet |  Vær aktiv

Kvalitet og pris garanteret!

Vi vil skabe de fedeste oplevelser, de varmeste fællesskaber og den stærkeste udvikling. Vi ønsker at udfordre status quo og ændre måden, hvorpå vi mennesker lever sammen og interagerer. Det forpligter og det lever vi op til! Vi mener, at vi er de bedste i branchen på den måde vi gør det på, læs gerne vores anmeldelser fra tidligere elever.

Vi har desuden prisgaranti. Vi er de billigste på markedet for sommerhøjskoler og guide skoler!

Sommerhøjskole med yoga & meditation |  Elev på Yoga & Selvudvikling Nathalie
Et ophold med Alpehøjskolen - hvad er det?
Kort sagt en måned omgivet af super fantastiske, søde, åbne og utrolig kompetente mennesker - og så i smukke omgivelser! Alpehøjskolen blev “den bedste måned for mit liv” fuld af selvudvikling, rykkede grænser, personlige fortællinger, nærvær, anerkendelse og nye venskaber!
— Nathalie Knudsen / Yoga & Selvudvikling 2018
Sommerhøjskole med projektledelse og teambuilding med Service Management |  Mød elev Silke
Alpehøjskolen er den bedste sommerferie - bjerglandskab, dejligt klima, gode rammer, inspiration, udvikling, kærlighed, rummelighed, fællesskab, aktiviteter og udfordringer. Jeg har fået mere på højskolen, end jeg havde regnet med!
— Silke Funch / Service Management 2018
Højskole i udlandet | Garanteret den laveste pris |  Mød Yoga & Selvudviklingselev Betina
Alpehøjskolen gør indtryk og sætter aftryk. De skønne mennesker bag Alpehøjskolen satte de fedeste rammer, som vi sammen fyldte ud. Til at blive klogere, udvikle sig, grine, danse, vandre, synge, reflektere, og så meget mere. Det har været fuldstændig fantastisk og helt klart den bedste måned for mit liv. Følg hjertet og ta’ afsted!
— Betina Jacobsen / Yoga & Selvudvikling 2018

Sommerhøjskole

Pris: 24.995,-

Early bird pris: 22.995,-
Tilmeld dig senest 1. Februar 2020

Pladser: 40*

*Først til mølle. Bemærk; Vores ophold i 2018 og 2019 blev udsolgt.

Læs her om de spørgsmål vi oftest bliver stillet, om alt før, under og efter dit ophold. Er dit spørgsmål ikke her, står vi klar ved mail og telefon til at besvare dit spørgsmål.