Management, dérfor!

Når du ønsker at gøre en forskel i verdenen og skabe værdi for dem omkring dig handler det om at motivere og overtale dem omkring dig til at performe på et højere niveau end de selv troede var muligt. Ledelse handler IKKE om en jobtitel, autoritet eller alder. Det handler om at være den inspirerende kraft, som får folk til at gå ombord i bussen og følge med dig. Ledelse sker hver dag i dit liv og ikke kun på arbejde. Når du lader dit eget lys skinne giver du dine relationer mulighed for at gøre det samme. Skal du gøre en forskel for andre mennesker?

Hvis dine handlinger inspirerer andre til at drømme mere, lære mere, gøre mere og blive til mere, så er du en leder. —John Quincy Adams

Bliv en leder - glæd dig til at blive uundværlig

Ledelse sker hver dag i alle dine handlinger, både i Netto, i studiegruppen og på arbejde. Ledelse handler mere om attitude end en jobtitel. Ønsker du at løfte dine evner og blive skarp indenfor gruppedynamikker og ledelse? Brænder du for at arbejde med mennesker og skabe resultater gennem dit arbejde? På Service Management giver vi dig professionelle kompetencer, du kan bruge i din uddannelse, arbejds- og privatliv. Vil du på skisæson giver vi dig desuden jobgaranti!

På Service Management giver bjergene os en legeplads, hvor vi kan udfolde faget i autentiske rammer. Du stifter bekendtskab med:

 • Public Speaking

 • Projektstyring

 • Teambuilding og Teamudvikling

 • Ledelse i praksis og ledelsesstile

 • Personlig ledelse

 • Coaching

 • Konflikthåndtering

 • Motivationshåndtering

 • Personlighedstyper og DiSC profil

 • Adfærd og kulturskabelse

 • Menneskeforståelse og gruppedynamikker

 • Styrkelse af sociale kompetencer

På Service Management giver vi dig kompetencerne til at blive en unik kapacitet i ethvert team du indgår i. På linien vil du få værktøjer som danske erhvervsledere anvender og du vil blive klædt på til servicefaget, hvor du efterfølgende har mulighed for at få job med vores jobgaranti hos vores samarbejdspartnere. Vi giver dig værktøjerne og kompetencerne, så du får et stærkt fundament når du skal i gang med at studere og et forspring når du skal søge job. På linien vil du blive udfordret og få mulighed til at udvikle din egen ledelsesstil, så du har dig selv med i hele forløbet. Alle kan deltage på linien og udvikle sin profil for dermed at stå stærkere i studie og job. Har du mod på at søge job gennem os hjælper vi dig gennem processen.

 
Service Management elev, Emilie | Alpehøjskolen - en højskole i udlandet i sommerferien

Emilie

I sommerferien 2018 var jeg på Alpehøjskolen på Service Management Linjen. Alpehøjskolen kan ikke anmeldes med stjerner, tal eller fine ord, for den sprænger alle skalaer og ord er ikke beskrivende nok.
Et ophold på Alpehøjskolen har blandt andet givet mig venner for livet, tid til at reflektere over mig selv og mit liv, lysten og modet til at gå ud og udleve mine drømme og givet mig de fedeste oplevelser i Alperne som riverrafting, cykling, vandring og klatring.
Alt dette er muligt, fordi højskolen har kompetente, inspirerende og engagerede undervisere, som skaber et rum til personlig udvikling i et meningsfuldt fællesskab blandt 24 højskoleelever på kun én måned.
Tag afsted på Alpehøjskolen, og giv dig selv den bedste måned for dit liv!

Service Management Casper, Emilie | Alpehøjskolen - en højskole i udlandet i sommerferien | Anmeldelse

Casper

Det Alpehøjskolen har givet mig, udover en fed måned i Alperne med kanon fællesskab, smukke naturoplevelser, og Adrenalin kick, er også Værktøjer og Viden som kan bruges både professionelt i mit arbejdsliv og i mit eget liv på godt og ondt, så jeg nu har styrken og modet til at udleve mine drømme og være den bedste version af mig selv, for mig selv og alle omkring mig. Jeg giver garanti for personlig udvikling og selvindsigt der sprænger skalaen!!

Så hvis du er tvivl om det her er noget for dig, kan jeg kun sige at noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, har været at tage på Alpehøjskolen det kan det også blive for dig… TA AFSTED!

 

Forløb

Som elev på Service Management vil du lære at skabe de bedste resultater. Vælger du at tage imod jobgarantien eller viderefører dine nye kompetencer i dit studie eller arbejdsliv, så vil du stå stærkere og være mere kompetent. Du bliver skarpere i gruppedynamikker og forstår, hvordan du tager ansvar og styring. Vi giver dig værktøjerne til at forstå mennesker, få det bedste ud af dine venner og kollegaer, tale foran en forsamling, håndtere konflikter og få succes i dit team. 

I løbet af tiden vil du blive udfordret og få mulighed for at planlægge arrangementer i fællesskab med dine højskolevenner. De kompetencer du tager med fra dit ophold er basale værktøjer som er brugbare i alle situationer som f.eks. i job derhjemme, i dit private liv og du kan anvende dem i din tid som studerende. 

Udover linjens undervisning vil du også have valgfag og fællesfag med de andre elever. Dertil kommer personlige udviklingssamtaler, hvor du sætter fokus på, hvad du skal med dit liv i sparring med en af de ansatte på Alpehøjskolen.

Din gennemgående underviser på linjen vil være Fredrika. Hun har altid armene over hovedet klar på nye oplevelser og udfordringer. I samvær med Fredrika vil du mærke et drive til at blive bedre og stærkere. Fredrika arbejder til dagligt som HR Distrikt Manager i Skinetworks. Her fører hun jobsamtaler, arrangerer uddannelseskurser for alle guider, er den ansvarlige kontakt i løbet af sæsonen for guiderne og er den overordnede ansvarlig for, at guiderne trives og udfører den bedste service. Hun vil være din kontaktlærer på opholdet og det er hende, du som udgangspunkt vil have dine personlige udviklingssamtaler med.

 
 
Skema 2019.PNG
 
 

Jobgaranti

Vi arbejder med en række samarbejdspartnere, som anerkender Alpehøjskolen og vores kursus. Derfor giver de jobgaranti til dig, som gennemfører dit ophold overbevisende og engageret. I løbet af dit ophold har du personlige samtaler med dine undervisere, som gennem anerkendende feedback sørger for, at du kan tage styringen i din udvikling. Det er dine undervisere som overordnet afklarer, om du er klar til at få jobgaranti. Besidder du en optimistisk indstilling og et gå-på mod til at lære er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig på vej!

Vi har lavet interne guidekurser de seneste 7 år og har en bred forståelse for, hvordan vi kan gøre dig klar til sæsonen.

Kig her hvis du er interesseret i at læse, hvem der er en del af vores Service-jobgaranti.

Job som er indbefattet af jobgarantien er skiguide, tjener, bartender, køkkenpersonale og hotelpersonale.