Du er noget specielt

Og derfor vil VI gøre noget ekstra for at få dig med!

IMG_0185.jpg

Du ved sikkert at vi, Witt og Rasmus, har et stort hjerte til Skinetworks og specielt guidekursus 💙Vi har begge været med i mange år og holder af selve arbejdet men det er relationerne vi skaber, som vi virkelig brænder for. Som guide er du noget helt specielt og det er mennesker som dig, vi elsker at arbejde med og lære at kende.

Dérfor vil vi have dig med til sommer! Du kender den energi, som vi sammen skaber på guidekursus og er derfor en fantastisk rollemodel for vores kommende elever. På Alpehøjskolen folder vi energien fra guidekurset ud over 1 hel måned, og skruer ned for tempoet, så vi også får tid til at hygge uden formål og feedback 😉

Energien og kulturen fra guidekurset er den samme, men rammerne og fokus er noget helt andet. På højskolen ønsker vi at skabe fordybelse, nærvær og fællesskab på måder, du vil have med dig for livet. Du får en stærkere connection til både undervisere og elever, vi fokuserer på dig som menneske og giver dig et fundament, som løfter dig højere end du troede muligt. Vi har meget mere vi gerne vil give dig, og mærker du et savn til den kultur vi skabte sammen på Bernstorffsminde og i Canazei, så er Alpehøjskolen helt sikkert for dig. Er du nysgerrig? Så læs med.


Hvad kan jeg vælge?

Læser du hjemmesiden finder du ud af, at vi har 3 linjer: Adventuresport, Service Management og Yoga & Selvudvikling. Uanset hvad du vælger, vil du mærke fællesskabet og få oplevelser og læring for livet!

Vælger du Adventuresport får du en måned med aktivitet og bevægelse i de bjerge du elsker. Vi skal klatre, cykle, svømme og lege med alle mulighederne. Læs mere her: Adventuresport. Til info gik Jonas og Josefin på adventuresport sidste sommer.

Vælger du Service Management får du en måned med læring om mennesker og gruppedynamikker. Du lærer endnu mere om dig selv, og hvordan du udvikler dig som forbillede og leder. Vi er yderst lykkelige og taknemmelige for den underviser, vi har fået tilknyttet linjen, og hun lover dig et solidt fundament til dig, som vil have en sæson mere. Hvem er det? Kig ned 👇Læs mere her: Service Management. Til info gik Casper, Simon og Lene på Service Management.

Vælger du Yoga & Selvudvikling får du en måned med ro og stabilitet. Du dyrker yoga dagligt og mærker energien i bjergene op gennem fødderne og ud i dine fingre. Mindfullness, meditation og yoga er i fokus og vil give dig værktøjer til at stå bedre fast i dig selv og finde retning på dét liv, du gerne vil leve! Læs mere her: Yoga & Selvudvikling.

Hvem kommer med som jeg kender?

Vi har et enestående mandskab på plads denne sommer og du kender rigtig mange af os! Vi er så priviligerede at have et bredt netværk og have skabt en højskole, som mange mennesker vil være en del af. Vi tror på, at når folk har lyst at komme igen, så gør vi noget rigtigt. Mød os nedenfor og her: Teamet 2019.

40443697_1889130158063080_2475034849178550272_o.jpg
edited.jpg

Fredrika er ansvarlig underviser på Service Management 🔥

Lene er underviser på Service Management ☀️

Jonas er underviser på Adventuresport 💪

Josefin er samlingsansvarlig og runner 🏃‍♀️💨

Witt er forstander og destinationschef 😂

Rasmus er ansvarlig underviser på Adventuresport og fællesfag 🦄

Mød alle de andre her: Teamet 2019.

40819690_1891127914529971_742470901970239488_o.jpg
46805633_10156136447538337_8391826463808028672_n.jpg

Er det kun for danskere?

Der er plads til dig, også selvom du snakker sjovt, charmerende eller uforståeligt 👍 Undervisningen vil hovedsageligt foregå på dansk. Sidste sommer var der 1 svensk elev og 3 svenske undervisere, og i år har vi indtil videre 4 svenske undervisere, og den første svenske/nordmand/finne elev har vi til gode. Witt er tysk hvis det tæller.


Koster det 21.995,- DKK for mig?

Du er en rollemodel 😃

Du kender vores værdier og vores måde at leve vores liv på ☀️

Derfor vil vi gerne give dig 2 ting. “Uhh” tænker du sikkert. “Hvad kan det dog være?” Det fortæller vi dig nu. Er du klar? Okay, her kommer det. 💰

1. marts fløj vores Early Bird rabat væk for vores nye elever. Den er fløjet til Alperne og tilbyder dig nu også opholdet til 19.995,- DKK. Men vi vil gerne give dig noget mere!

Tilmelder du dig vores ophold denne sommer inviterer vi dig på DiSC dag med DiSC-profil inkluderet. Ja, du læste rigtigt, en hel dag med udvikling og læring, bedre forståelse af værktøjet og din egen professionelle profil til at beholde. Det er kun guider fra Skinetworks som får dette tilbud.


Over halvdelen af vores pladser er allerede booket denne sommer og vi vil gerne sikre os, at du kommer med! Derfor er tilbuddet gældende til og med den 20. marts, for at få opholdet til 19.995,- DKK inklusiv professionel DiSC profil og udviklingsdag (værdi 2000,- DKK).

Tilmeld dig her og skriv #Guide4life i bemærkningen, så klarer vores system resten.

Husk, du er altid velkommen til at tage fat i os enten på ring eller skriv, uanset om det er om højskole, guidelivet eller noget helt andet.


Hvor skal vi hen?

Vi var sidste år i Alpe d’Huez og Tour de France satte en fantastisk stemning på opholdet. I år har vi valgt at flytte os, da Alpe d’huez tegner til at blive en spøgelsesby. Derfor skal vi til…. Det er faktisk stadig hemmeligt, da vi ikke har underskrevet kontrakten endnu…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Okay så, som Skinetworks’er kan vi godt give dig en lille idé. Vi skal nemlig til:

SAALBACH

… som er den mest levende alpedestination i Østrig om sommeren. Der vil være:

  • Mountainbike

  • River rafting

  • Klatring

  • Paragliding

  • Atv-kørsel

  • Gocart

  • Hesteridning

  • Ziplining

  • … og meget meget mere.