Valgfag

Her er din chance for at prøve kræfter med noget nyt, udfordre dig selv eller dykke endnu mere ned i det område, du brænder mest for. Ud over dine linjefag har du nemlig forskellige valgfag. Valgfagene vil skifte fra uge til uge, så du har mulighed for at smage på fag fra de andre linjer eller måske prøve noget helt nyt. Vores undervisere bringer mange kompetencer og interesser med sig, som de glæder sig til at udfolde for dig og de andre højskoleelever i valgfagene. Valgfagene kunne for f.eks. være massage, acro yoga, public speaking, yoga, friluftsliv, klatring m.m. Har du et særligt ønske til valgfag, er vi altid meget nysgerrige på at høre fra dig både før og under opholdet. Vi forsøger at gøre vores valgfag både interessante og relevante for dig som elev.

Her får du et glimt fra valgfagene i 2018.

Glæd dig til at prøve noget nyt

Som du kan se, oplevede eleverne Via Ferrata og klatrede på bjergsider, udfordrede sig selv ved at cykle i bjergene og mærkede bløde yogastræk og trak vejret dybt med Yoga-underviser, Lea. Eleverne skrev også deres helt egen Alpehøjskolen-sang i fællesskab, blev klogere på teamdynamikker, vækkede kroppen med morgendans inspireret af Gaga-stilen og balancerede rundt med hinanden i Akroyoga. Med valgfagene har du chancen for at sammensætte dit skema, så du oplever lige det, du drømmer om.

Service Managemen elev  Emilie |  Alpehøjskolen |  Sommerhøjskole i udlandet

Emilie

Et ophold på Alpehøjskolen har blandt andet givet mig venner for livet, tid til at reflektere over mig selv og mit liv, lysten og modet til at gå ud og udleve mine drømme og givet mig de fedeste oplevelser i Alperne som riverrafting, cykling, vandring og klatring.

Service Management elev Lene |  Alpehøjskolen |  Sommerhøjskole i udlandet

Lene

I de smukkeste bjerg-omgivelser, formår undervisere og #verdensbedsteforstander at skabe rammer, der udfordrer, inspirerer og får én til at reflektere.